Xanne and I collaborated on content ideas for a big internatinal retailer. Xanne brings up a great number of ideas and has a charming personality tot support her ideas. She focusses on ideas that work well for big groups of customers, popular concepts. And is ready to go the extra mile.
P. Depière – Head Office (ICI PARIS XL)

#

Ik heb Xanne leren kennen als een evenwichtige professional die in staat is om, in bezit van kennis en kunde, het voortouw te nemen en zaken in beweging krijgt. Ze heeft een sterk oog voor details, werkt accuraat en is zeer creatief in het meedenken in het perfecte bericht/plaatje. Xanne voelt zich betrokken bij wat ze doet en neemt daarin verantwoordelijkheid. Ze denkt creatief mee en schroomt niet de kritische vraag te stellen en haar ideeën te ventileren. 
N. Dielissen – Baerz & Co Luxury Homes

#

Xanne is een fijne collega om mee samen te werken. Zij is zowel op strategisch, als uitvoerend vlak inzetbaar en zij schakelt daarbij lekker snel. Hierdoor kom je snel tot resultaten. Daarnaast weet Xanne op de juiste manier feedback te geven, waardoor het opbouwend en constructief wordt. Hierdoor is zij in staat om verbeterpunten aan te dragen en deze daadkrachtig door te voeren en houdt daarbij altijd oog voor het gewenste eindresultaat.
M. Roskes – Somention (Bepanthen Nederland)

#

Xanne is sinds een half jaar onderdeel van ons team als Social Media & Content Specialist bij Dupree Makelaars. Met haar creatieve inslag en perfectionistische blik brengt zij onze social kanalen naar een hoger level. Ze is een gedreven professional, werkt vlug en denkt altijd met ons mee, wat we natuurlijk erg waarderen.
W. Poelman – Dupree Makelaars

#

I know Xanne as a fast thinker, very serviced minded with a structured way of working. She understands the power of social media and delivers on promise. More important maybe is the fact she understands that social media is always a part of the big advertising picture.
P. Lodeizen – Sorpasso (Qualis Nederland)

#

Xanne heeft me bij Qualis Nederland geholpen om de social media kanalen een boost te geven. Ze heeft een erg fijne persoonlijkheid. Daarnaast is ze gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en schakelt snel. Door deze combinatie van eigenschappen is het prettig samenwerken met haar. Ze is een aanvulling op het team en ik kan haar zeker aanbevelen.
M. Broeders – Reg Media (Qualis Nederland)

#

Xanne did great work for us. She is very creative, to the point and patiently with her clients. We would definitely recommend her for her social media skills.
H. Gorter – JIKX 

#

Een professionele expert die zich heeft verdiept in de materie voor onze content voor Brasserie Le Nord op social media. Xanne is creatief in het bedenken van de juiste toon voor onze brasserie en werkte dit maandelijks voor ons uit. Xanne is flexibel en bewoog altijd mee met onze wensen. Freelancen is haar op het lijf geschreven!
– L. Nicole-Cremers, Brasserie Le Nord

#

Mijn samenwerking met Xanne was uitermate positief. Met veel enthousiasme draaide ze haar hand niet om voor uitdagende vraagstukken, en wist ze binnen no-time creatieve voorstellen op te zetten en feilloos uit te voeren. Haar positieve attitude werkt aanstekelijk.
A. Homan – Cream PR

#

Xanne is een gemotiveerde zzp’er met een passie voor schrijven, social media en photoshop! Ze heeft twee maanden als freelancer voor The Body Clinic gewerkt. En in korte tijd onze social media kanalen een boost gegeven en de website voorzien van mooie artikelen die leuk geschreven zijn en fijn om te lezen. Ze werkt nauwkeurig en voelt zich direct betrokken! En persoonlijk gezien, een lieve vrouw om mee samen te werken!
D. Nederstigt – The Body Clinic

#

Xanne is spontaan, enthousiast en erg inspirerend! Ik heb ruim een jaar heel fijn met haar samengewerkt bij Hunkemöller International. Xanne is toegankelijk en een heel fijn iemand om mee te werken. Als je haar belt of mailt kan je er zeker van zijn dat je op korte termijn een uitgebreid antwoord krijgt. Haar creativiteit, commitment en doorzettingsvermogen hebben mij enorm geïnspireerd.
S. Gerritsen – Hunkemöller