PASSIE VOOR HET MAKEN VAN CREATIEVE CONTENT

Van jongs af aan heb ik al een passie voor het maken van creatieve dingen.
Het plaatsen van kwalitatieve content zorgt voor een positieve uitstraling en is dus je visitekaartje op social media. Het is belangrijk voor je organisatie om de content strategie zo effectief mogelijk in te zetten, met o.a. als doel de juiste doelgroep aan te spreken op social media, de social accounts (met kwalitatieve volgers) te laten groeien en uiteindelijk meer kwalitatieve traffic en leads te genereren.

Het creëren van unieke content voor social media, het schrijven van blogs of het opzetten van samenwerkingen met influencers zijn o.a. werkzaamheden waarmee ik mijn dag kan vullen.
Tools zoals Photoshop & Indesign zijn voor mij dan ook niet onbekend.

KENNIS & VAARDIGHEDEN IN PRAKTIJK BRENGEN

Voor een aantal mooie opdrachtgevers heb ik mijn kennis en vaardigheden al mogen delen. Een kleine greep uit mijn portfolio:
Voor Hunkemöller heb ik meegewerkt aan een social & PR strategie. Daarbij hoorde ook het maken van content, het opzetten van social campagnes en het organiseren van PR events. Voor Albert Heijn was ik actief als Community Manager voor Facebook, Instagram en de AH blog.
Voor ICI PARIS XL heb ik op een 360°- manier content ideeën mogen bedenken en uitrollen binnen de campagnes van ICI PARIS XL.
Voor Bepanthen Nederland hielp ik mee aan hun social strategie, waaronder o.a. het opzetten van samenwerkingen met influencers hoort.
Ik heb ook voor vele mkb’ers een content strategie mogen opzetten en hun social media kanalen mogen opzetten/onderhouden. Ontzettend waardevol vind ik, omdat het resultaat snel zichtbaar is. 

BEN JE NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Zoek je iemand voor het verbeteren van jouw social media kanalen, voor het creëren van specifieke content om een verhaal te vertellen naar je doelgroep toe en om meer kwalitatieve traffic te genereren? Stop dan met zoeken, graag kom ik met je in contact om te kijken wat ik voor jouw organisatie op het gebied van social media kan betekenen.
Per mail ben ik te bereiken op: creativesbyxanne@gmail.com

Mijn gehele portfolio is ook gemakkelijk te vinden via mijn Linkedin Profiel. Benieuwd wat opdrachtgevers over mij zeggen, bekijk mijn ontvangen referenties.